145 12 0 Share

#chiefmiller our PIO-LIVE show tomorrow at Noon PST from Las Vegas with Special Guest, the Las Vegas PIO-LIVE Tim Szymanski

@thebattalionseries at 2017-10-03 23:57:15

Hot Posts

Likes (12)

2017-10-18 14:56:18

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Photo @soner.oztaskin Congratulations! Selection by @moment.collector ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Team #MinimalMood @humanistanbul @gulyildiz1 @minimalistactivity @ege.acar @akinkhan @moment.collector @huseyinaldirmaz @kindafolka ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Community @moodcommunity General Tag #moodcommunity ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ #mm_soner .oztaskin

Share 2,570 27
2017-10-19 00:42:02

Sadako • nyeri sendi

Share 587 29
2017-10-18 13:32:45

Hari ini gue bakal jual tas yang selama ini nemenin gua kemanapun gua pergi, karena keperluan gua semakin banyak gue harus beli tas yang lebih besar. Untuk move on dari tas favorit gua yang lama, gua jual aja deh di @carousell.id 🎉🎉 . Untuk informasi lebih lanjut soal tas favorit gua bisa langsung kepoin akun gua di carousell @adnansaputroo . Cara install aplikasinya gampang banget tinggal buka playstore/appstore dan ketik aja di pencarian "carousell" nah tinggal download deh 😎😎 #shopmycarousell

Share 827 55
2017-10-18 08:08:52

Featured artist: @gshkarupilo Chosen by: @skyteam17 Share your photos using the tag #minimalism and follow @minimalism to get chance to be featured

Share 3,410 15
2017-10-19 06:10:57

trying to catch and enjoy the world’s little gifts! 😍☁️ . I’m also so excited for the weekend because I will attend to the Cosmopolitan Blogger Day! yaaaas babes I will be rolling with the big guns hahaha 😂 I will keep my good habit and vlog the whole thing for you - with the best equipment possible: a GO PRO, courtesy of my good friends @bognarniki @attilaberkes thank you for letting me have it for a little while 😍😃 . . . . . #naturephoto #main_vision #landscape_captures #awesome_earthpix #natureaddict #rsa_rural #awesomeearth #nature_wizards #gottalove_a_ #allnatureshots #instanaturelover #earth_deluxe #minimalism #unlimitedminimal #rsa_minimal #supermegamasterpics_minimal #minimal_perfection #mnm_gram #mindtheminimal #soulminimalist #ig_minimalist #mastersofwhiteness #minimalism_world #canonphotos #canoneos #canonrebel #likeforlike #canonphotography #like4like

Share 27 2
2017-10-19 00:39:07

The journey is the reward.

Share 1,260 25