#sembuhdemam

13 PostsShare

2017-01-15 05:50:34

Kalo orang lain sembuh mandi kembang, olins mah mandi busa aja deh... #rawlinsdevinkayanto #firsttime #bubblebath #kesenengan #mandibusa #sembuhdemam #udahcerialagi #sehatterus #1taunkurang7hari #keepsmile #mybabyboy

Share 18 1
2015-05-12 02:53:56

Ainul & family memang kalau demam akan ambil nutriferon ni. Nutriferon ni dibuat dari labu tau. Kuatkan sistem imun. Kejap je berpeluh peluh. Dulu Arreessa pernah demam seminggu suhu sampai 40. Bawa p pakar, bagi ubat suhu tak turun turun.susah hati tau korang. Last sekali ainul bagi 1/2 sachet nutriferon ni. Tak lama lepas tu Arreessa berpeluh peluh dan terus ceria. "Mama..arreessa nak nasi" Bayangkan happy sangat time tu. Seminggu dia tak makan.takde selera. Sejak hari tu nutriferon wajib ada di rumah. Harga RM192 untuk 30sachets.. MAHAL? ofcos la sebab BERKUALITI. Saintis yang cipta tau. Bukan product pasar malam Kalau korang nak tahu kat hospital ada juga injection interferon ni dan harganya RM6000 untuk 1 injection. Cuba sekali pasti jatuh cinta kat nutriferon ni tau.. So apa lagi.. SMS akak sekarang untuk dapatkan HOT PRODUCT ni 👉👉 013-3612717 #sayNOtodrugs #demam #sembuhdemam #nutriferon

Share 4 0
2016-10-19 02:28:27

Bobo dlu ea cynx Mmpi indah Sakitny sdah berlalu Adek mulai seyum lg ea Ayah bunda cynx dek Shazfa #sembuhdemam #imunisasi #babyshazfa

Share 13 0
2017-02-08 07:42:47

Alhamdulillah... dah sihat... 💕💕 #anasirsyadmfairus #1yearsold #sembuhdemam #nakbesar

Share 18 0
2016-11-22 06:30:35

KAKYEN GUNA BERKESAN, KAKYEN SHARE KEBAIKAN. . . Malam tadi anak ketiga kakyen (xsir sebut bongsu, sbb harap ada yg keempat 🤔) ni demam. Ptg dah nampak lain mcm dah. Resah gelisah, serba x kena gaya. Skali pgg badan, mmg panas 🔥! . . Dah risau dah. Slalunya kalau demam, mula x tido lena. Nampak gaya mama kena OT lah. Sbg preparation mlm tu dan pagi esok dia akan meragam, mama awal2 siapkan kerja. Kemas rumah malam2, jemur kain baju malam2. . . Sdg siapkan kerja, baru teringatkan #IVMIST . . . Pernah terbaca testimoni yg suhu badan badan anak turun mendadak bila sembur IVMIST. Tp bukan semburan direct ye. Sbb dia mcm berangin. Kotlah anak x tahan. Tp cara dia mudah... . . • Ambil air kosong dalam mangkuk • Sembur IVMIST dalam air tu • Ambil towel kecil dan basahkan dgn air tu, • Lap pd badan anak. Sapu kt kepala dia. Tapak kaki dia skali. . . Elok jer sapu, lena tido... Paling mengujakan, sampai ke pagi tido lena.. Bgn jer pagi tadi, muka ceria. Badan tak panas langsung. . . Ya Rabb, dengan IzinMu. Berkesan utk anak kakYen. . . 👉🏻 Ibu2 yg dah ada simpan IVMIST, cubalah guna kalau anak demam. Bukan anak jer, kot kita sendiri atau usben juga. . . 👉🏻 Kalau xder lagi dan tak pernah tahu pasal IVMIST, boleh whatsapp kakYen. Stok ada ngn kakYen. . . Sebotol nie Rm 25.00 jer. Standby 1 ivmist utk 1 femly. . . Ikhtiar dengan IVMIST. Yg menyembuhkan tu adalah KUASA ALLAH SWT. #ivmist #Stokis_IVMist_KakYen_0127848489 #Team_IVMist_KakYen #sembuhdemam #kebahdemam

Share 13 1
2017-03-19 04:13:53

Karena closing bukan sekedar bonus Ditransfer ya, tapi lebih kepada share manfaat2nya... Kesehatan itu adalah investasi yg paling penting #bioglass #terapiair #sehattanpaobat #testibioglass #biomini #atasidemam #demampakaibioglass #demam #sembuhdemam #infokesehatan

Share 3 0
2017-01-15 05:50:34

Kalo orang lain sembuh mandi kembang, olins mah mandi busa aja deh... #rawlinsdevinkayanto #firsttime #bubblebath #kesenengan #mandibusa #sembuhdemam #udahcerialagi #sehatterus #1taunkurang7hari #keepsmile #mybabyboy

Share 18 1
2017-02-08 07:42:47

Alhamdulillah... dah sihat... 💕💕 #anasirsyadmfairus #1yearsold #sembuhdemam #nakbesar

Share 18 0
2017-03-04 04:32:33

#ivkids #sembuhdemam #inshaaAllah #firstaidkit #usaha untuk anak yang tersayang. Kita sebagai IBU juga rasa gembira & lega. #senyum jom WhatsApp laju2 #0122914704Niah #sayapakaisayasuka #awakpakaiawakmestisuka

Share 7 0
2015-05-12 16:26:19

Untung ad org lanje kita... #SembuhDemam

Share 8 0
Load More ↓Loading fail. Click retry ↓
You’ve reached the end of the list.